Visie

BUREAU

Type

Thema

ABN AMRO Beneluxlaan

ABN AMRO Beneluxlaan
Programma:
Duurzame verbouwing van 7.320 m2 kantoor voor ABN AMRO bank, inclusief multifuncionele presentatieruimte en sfeervol bedrijfsrestaurant op de begane grond
Plaats:
Utrecht
Opdrachtgever:
ABN AMRO bank

Het kantoor van ABN AMRO aan de Beneluxlaan in Utrecht is volledig gerenoveerd om plaats te bieden aan o.a. ABN AMRO Asset Based Finance en ABN AMRO Commercial Banking.

Het concept gaat uit van een activity-based kantoorindeling op de verdiepingen, en een klantgericht centrum op de begane grond met receptie, vergaderkamers, een multifunctionele presentatieruimte, het restaurant en een heuse bar. 

Bij dit ontwerp is gewerkt met duurzame, biobased, hergebruikte en circulaire materialen en meubels, waaronder hergebruikt hout, gordijnen van 100% recycled garen, vilten stoelen, wandbekleding en lampen van recyclede petflessen, hergebruikte kantoormeubelen en inrichtingselementen. 

Net als bij onze eerdere projecten voor ABN AMRO Lease en ABN AMRO Commercial Finance hebben we gehele traject begeleid waarbij is samengewerkt met de gebouweigenaar en diens adviseurs, met de gemeente en waar we coördinerend hebben samengewerkt met alle uitvoerende partijen, waaronder Verwol Complete Interieurrealisatie (link).

Info
ABN AMRO Beneluxlaan